Gimenez terug bij Feyenoord; Trauner traint apart

Santiago Gimenez heeft zich vandaag weer gemeld bij Feyenoord. De spits van de Rotterdammers speelde afgelopen vrijdag namens Mexico een interlandwedstrijd tegen Suriname. Gimenez is ongeschonden uit de strijd gekomen en heeft zich vandaag weer gemeld op het trainingscomplex van Feyenoord.

Dit meldt RTV Rijnmond. Gimenez werkte eerst een binnenprogramma af en verscheen daarna kort op het trainingsveld. Ook Gernot Trauner heeft zich laten zien op het trainingsveld. De Oostenrijker trainde echter wel apart van de groep. Achter zijn naam staat voor het duel tegen Sparta Rotterdam nog altijd een vraagteken.

Quinten Timber en Lutsharel Geertruida werkten gezamenlijk oefeningen af in het krachthonk. Het is niet bekend wanneer de verdediger en middenvelder weer kunnen aansluiten bij de wedstrijdselectie, maar dat gaat in ieder geval niet op korte termijn gebeuren. De komende dagen sluiten de rest van de internationals weer aan bij de groep.

Lees meer over
Gernot Trauner Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties