Gimenez ondergaat laatste test voor AS Roma-thuis

Santiago Gimenez is nog altijd een twijfelgeval voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma. De Mexicaan heeft een kuitblessure opgelopen en moest daardoor de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam aan zich voorbij laten gaan. Of Gimenez donderdagavond minuten kan maken moet de afsluitende training van woensdagmiddag uitwijzen.

Gimenez verscheen eerder dan de rest van de selectie op het trainingsveld om individueel aan de slag te gaan met de hersteltrainer. Tijdens de groepstraining sloot de 22-jarige spits aan. Dit meldt RTV Rijnmond. De komende uren moet uitwijzen of Gimenez minuten kan maken tijdens het eerste duel in de tussenronde van de Europa League.

''We doen nog een laatste test'', liet trainer Arne Slot tijdens het persmoment weten. ''Na een week waarin hij amper heeft kunnen trainen, moeten we kijken of Santiago in staat is om te spelen. We moeten daarin slim zijn. Het seizoen is niet klaar na morgen.'' Wanneer Gimenez de wedstrijd niet haalt, dan kan Ayase Ueda zich opmaken voor een nieuwe basisplaats.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties