Slot rekent niet op Timber en Geertruida

Slot rekent niet op Timber en Geertruida

Quilindschy Hartman ontkent dat de selectie van Feyenoord momenteel te maken heeft met een griepvirus. De linksback van Feyenoord geeft aan dat er een of twee spelers niet helemaal fit waren in aanloop naar de kraker tegen AS Roma in de tussenronde van de Europa League.

''Het is niet zo groot als ik online las. Één of twee spelers hadden wat last. Ik ben in ieder geval topfit'', vertelt Hartman op het persmoment in gesprek met RTV Rijnmond. Trainer Arne Slot meldt wel dat Lutsharel Geertruida momenteel afwezig is bij de Rotterdammers. ''Er is geen sprake van een griepepidemie. Geertruida is ziek, en ook de teammanager. Verder zijn alle spelers vandaag erbij.''

Slot rekent verder niet op het meespelen van Quinten Timber en Geertruida donderdagavond. Daarnaast is het meespelen van Santiago Gimenez nog altijd twijfelachtig. ''Als Geertruida morgen toch op het veld zou staan, zou dat een enorme meevaller zijn. Maar ik ga daar niet vanuit. Quinten Timber ook niet en Gimenez wordt ‘as we speak’ getest.''

"Dan moeten we kijken of hij klaar is om bij ons te zijn morgen", vervolgt Slot over de Mexicaan. "Als hij klaar is, moeten we een keuze maken of hij na een week niet te hebben meegetraind klaar is om te starten. We weten hoe zwaar het seizoen is voor ons en hoeveel wedstrijden we nog moeten spelen. We moeten een slimme keuze maken, want we hebben nog een lang seizoen te gaan."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties