Gernot Trauner komt er weer aan bij Feyenoord

Gernot Trauner komt er weer aan bij Feyenoord

Gernot Trauner komt er weer aan bij Feyenoord. Trainer Arne Slot heeft daardoor weer een extra optie in de verdediging. De Rotterdammers konden de afgelopen weken geen beroep doen op de Oostenrijker vanwege overbelasting. Trauner kampte aan het begin van het seizoen met een knieblessure en kreeg daar in aanloop naar het duel tegen PEC Zwolle wederom last van.

Feyenoord verloor van PSV (Johan Cruijff Schaal) en FC Twente (Eredivisie) zonder Trauner in de wedstrijdselectie. Tegen Fortuna Sittard werd er zonder de 31-jarige verdediger gelijkgespeeld. Tijdens het gelijkspel tegen Sparta Rotterdam kwam Trauner slechts vijfenveertig minuten in actie. Met het aankomende programma en de vormdip bij Bart Nieuwkoop is de aanstaande terugkeer van Trauner goed nieuws voor Feyenoord.

''Weet je wat het probleem van Feyenoord is, The General'', begint Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. ''Hij trainde al mee, maar bij Trauner nemen ze wat meer de tijd om hem echt fit te krijgen. Hij had tegen FC Twente misschien wel kunnen spelen, maar ze willen elke kans op een terugslag vermijden. Met Trauner moeten ze heel voorzichtig zijn, maar hij komt er weer aan gelukkig.'' Feyenoord neemt het zaterdagavond op tegen RKC Waalwijk en keert volgens 1908.nl dan weer terug in de wedstrijdselectie.

Slot liet vorige week al weten dat Trauner een speciaal programma afwerkt. ''Eigenlijk is voorafgaand aan het seizoen al tegen ons gezegd dat het bijna een wonder zou zijn als Trauner een heel jaar lang drie wedstrijden per week zou kunnen spelen. Dat is ook waarom we Thomas Beelen hebben aangetrokken en waarom ik graag wilde dat Geertruida bleef. De club uiteindelijk ook, hoewel ze de miljoenen heel interessant vonden. Van Trauner wisten we dit al van tevoren, dus dat is niet nieuw voor ons.''

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties