"Geertruida was de enige die normaal overeind bleef"

"Geertruida was de enige die normaal overeind bleef"

Ben Wijnstekers mocht deze week namens De Telegraaf een Elftal van de Week samenstellen. Ondanks de nederlaag bij FC Twente, koos de Feyenoord-icoon toch voor één Feyenoorder in zijn team. Hij zag aanvoerder Lutsharel Geertruida in Enschede als enige zijn niveau halen.

"Hij is de enige die bij Feyenoord op zijn niveau speelde en normaal overeind bleef", lichtte Wijnstekers zijn keuze voor Geertruida toe. "Bij de anderen leek er weinig spirit in te zitten en de meesten waren slordig. Daar had hij geen last van. Hij scoorde ook nog en schoot nog een bal op de paal."

Wijnstekers koos verder voor twee spelers van de tegenstander, Lars Unnerstall en Mees Hilgers, die Feyenoord samen van scoren wisten te houden. Geertruida - die hen als enige wel wist te passeren - staat dit Eredivisieseizoen al op 3 goals en 1 assist.

Elftal van de Week
Lars Unnerstall (FC Twente); Lutsharel Geertruida, Mees Hilgers (FC Twente), Benaissa Benamar (FC Volendam), Bas Kuipers (Go Ahead Eagles); Luuk Brouwers (sc Heerenveen), Ismael Saibari (PSV), Joshua Kitolano (Sparta); Johan Bakayoko (PSV), Bas Dost (NEC), Hirving Lozano (PSV)

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties