Geertruida valt geblesseerd uit op training Oranje

Geertruida valt geblesseerd uit op training Oranje

Lutsharel Geertruida is geblesseerd uitgevallen tijdens een training bij het Nederlands Elftal. De komende uren wordt er onderzoek gedaan naar de ernst van zijn blessure, zo meldt 1908.nl.

Naast Geertruida is ook Jeremie Frimpong geblesseerd geraakt. Voor de verdediger van Bayer 04 Leverkusen is Jordan Teze opgeroepen als vervanger. Het is nog niet duidelijk of Geertruida definitief terugkeert naar Rotterdam. De verdediger van Feyenoord is momenteel nog gewoon bij Oranje en wacht op enkele testen om te bepalen of hij in actie kan komen.

Frimpong is voor het Nederlands Elftal de vierde afvaller sinds het publiceren van de 25-koppige definitieve selectie vorige week vrijdag. Nathan Aké, Steven Bergwijn en Brian Brobbey gingen hem voor. Met de komst van Thijs Dallinga (Toulouse FC) afgelopen dinsdag en Jordan Teze (PSV) bestaat de groep nu uit 23 spelers.

Zaterdag 18 november speelt de ploeg van Koeman tegen Ierland in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dinsdag 21 november besluit Oranje de EK-kwalificatiecampagne in het Portugese Estádio Algarve in Faro-Loulé met een wedstrijd tegen hekkensluiter Gibraltar. Beide wedstrijden beginnen om 20.45 uur (Nederlandse tijd).

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties