Geertruida te gast bij Touzani: "Ik heb een andere mindset gekregen"

Lutsharel Geertruida is een speler van wie we heel weinig te zien krijgen in de media. De laatste maanden heeft hij de angst van zijn stotterstoornis wel overwonnen, maar nog altijd staat hij liever niet in de schijnwerpers. Geertruida doet vooral wat hij leuk vindt en dat zorgt bijvoorbeeld voor een vermakelijke video samen met Soufiane Touzani.

In een video vol challenges en vrolijkheid wordt er ook kort gesproken over Geertruida als persoon, 'gewoon een jongen van Zuid', zoals hij zichzelf omschrijft. "Ik ben wel echt heel rustig. Ik vind het belangrijk om hard te werken en anderen te helpen." In Zuid is Geertruida een heel belangrijk boegbeeld voor de jeugd. "Ik heb echt veel gezien en dat is echt zonde."

Touzani viel het op dat Geertruida in de afgelopen anderhalf tot twee jaar enorm is gegroeid als persoon en voetballer. "Ik heb een andere mindset gekregen denk ik", stelt Geertruida. "Vroeger was ik wel iemand van 'ach ja, komt wel'. Eigenlijk met alles wel. Ik had die switch gemaakt in mijn hoofd en het ging gelijk goed. Ik heb wel veel gesprekken gehad daarover met mijn moeder en vader. Zij zitten er nog steeds echt kort op."

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties