'Geertruida hoopt tegen SC Heerenveen weer fit te zijn'

'Geertruida hoopt tegen SC Heerenveen weer fit te zijn'

Lutsharel Geertruida hoopt tegen SC Heerenveen minuten te kunnen maken, zo schrijft De Telegraaf. De verdediger van Feyenoord moest afhaken voor de interlandwedstrijd tegen Ierland, en vrij snel werd duidelijk dat de Rotterdammers niet lang hoeven te vrezen voor een lange absentie van de reserve-aanvoerder.

Of SC Heerenveen nog te vroeg komt, moet vrijdag en zaterdag duidelijk worden. Feyenoord gaat op het laatste moment besluiten of Geertruida fit genoeg is om in de basis te beginnen. De verdediger zelf heeft er vertrouwen in dat hij de ploeg kan helpen tijdens de belangrijke wedstrijden die de komende weken op het programma staan.

Geertruida heeft dit seizoen nog geen minuut gemist voor Feyenoord. Ook tijdens de interlandwedstrijd tegen Griekenland stond de verdediger de hele wedstrijd op het veld. Tijdens de afsluitende training voor het belangrijke duel tegen Ierland verliet hij echter het trainingsveld en kon bondscoach Ronald Koeman niet beschikken over Geertruida.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties