Ayase Ueda komende weken niet inzetbaar voor Feyenoord

Ayase Ueda komende weken niet inzetbaar voor Feyenoord

Ayase Ueda heeft een spierblessure opgelopen. De 25-jarige aanvaller is naar verwachting de komende weken niet beschikbaar voor Feyenoord, zo maakt de Rotterdamse club op hun officiële website bekend.

Ueda liep de blessure op tijdens de interlandperiode met Japan. Kort na de eerste oefenwedstrijd tegen Duitsland, waarin hij één van de vier doelpunten voor zijn rekening nam, keerde hij vervroegd terug naar Rotterdam. De eerste voortekenen waren positief, maar nader onderzoek wijst uit dat de spits toch de komende weken moet revalideren. Ueda is inmiddels begonnen aan zijn herstelprogramma op trainingscomplex 1908.

Feyenoord neemt de komende periode op tegen SC Heerenveen, Celtic FC en ook De Klassieker tegen Ajax staat op het programma. De blessure van de 25-jarige Japanner komt vooral ongelegen met het oog op de groepsfase van de Champions League. Santiago Gimenez is geschorst voor de eerste twee duels, waardoor trainer Arne Slot moet puzzelen in de punt van de aanval.

Lees meer over
Ayase Ueda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties