'Geen Nederlandse trainer meer op shortlist; Sahin geen kandidaat'

'Geen Nederlandse trainer meer op shortlist; Sahin geen kandidaat'

Feyenoord is zeer actief op zoek naar een nieuwe trainer. Diverse opties zijn in kaart gebracht, waarbij ook veel namen zijn afgevallen. Zo weet 1908.nl maandagochtend te melden dat er geen enkele Nederlandse naam meer op de shortlist is overgebleven. Ook Nuri Sahin, die eerder nadrukkelijk werd genoemd, is volgens het medium geen optie meer.

'Van concrete beweging is nog geen sprake, maar de lijst wordt korter en korter', zo valt te lezen. Waar eerder bijvoorbeeld de naam van Dick Schreuder voorbij kwam, zou de lijst nu enkel nog uit buitenlandse namen bestaan. Een daarvan wordt bij naam genoemd, namelijk Brian Priske. De Sparta Praag-trainer is momenteel de meest besproken kandidaat, nadat het Deense Tipsbladet zondagavond schreef dat een overstap naar Feyenoord erg dichtbij zou zijn. Zo ver is het echter nog niet; Priske is slechts een van de overgebleven namen op de shortlist.

Wie niet meer op dat lijstje staat, is Nuri Sahin. De voormalig middenvelder van Feyenoord en huidig assistent-trainer van Champions League-finalist Borussia Dortmund was een interessante, maar wel onervaren kandidaat, maar zou nu zijn afgevallen. Feyenoord hoopt - zoals Voetbal International ook al schreef - binnen ongeveer een week de nieuwe hoofdtrainer te presenteren. Daarvoor moet het dus wel eerst nog concreet worden voor een van de overgebleven kandidaten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties