'Trainer Priske weigert te reageren op Feyenoord-geruchten'

'Trainer Priske weigert te reageren op Feyenoord-geruchten'

Brian Priske moet de opvolger van Arne Slot bij Feyenoord worden. De trainer van Sparta Praag staat volgens Tipsbladet op het punt om de overstap naar Rotterdam te maken. De 47-jarige trainer wil echter de geruchten rondom zijn overstap niet bevestigen en onthoudt zich van elk commentaar.

Priske heeft indruk weten te maken bij Sparta Praag. Hij wist de club voor het eerst in negen jaar weer kampioen van Tsjechië te maken. De topclub moest jarenlang de meerdere erkennen in Slavia Praag en Priske heeft daar verandering in gebracht.

Priske begon zijn trainerscarrière als assistent-trainer van FC Midtjylland. Vanaf 2019 werd hij aangesteld als hoofdtrainer van de Deense club. Het duurde niet lang of Royal Antwerp FC stelde Priske aan, waar hij al vrij snel moest vertrekken na een matig seizoen.

Bij Sparta Praag maakt Priske een uitstekende indruk. Hij werd twee keer kampioen en won dit seizoen ook het bekertoernooi. Priske werd in oktober beloond met een nieuw contract tot medio 2026. De geluiden uit Tsjechië zijn daarom dat Feyenoord een transfervergoeding moet betalen om de trainer over te nemen.

Drie jaar geleden stelde Priske zich voor aan de supporters van Royal Antwerp FC. Hij legde onder meer uit wat voor type trainer hij is. Het interview is hieronder te bekijken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties