Zoektocht naar een trainer: Potter in beeld; McKenna niet geïnteresseerd

Zoektocht naar een trainer: Potter in beeld; McKenna niet geïnteresseerd

Feyenoord is achter de schermen druk bezig om een geschikte opvolger te vinden voor trainer Arne Slot. Algemeen directeur Dennis te Kloese neemt zijn tijd en kiest voor zorgvuldigheid in het hele proces. Voetbal International schetst in het weekblad de huidige situatie van de Rotterdammers.

''Te Kloese is zich zeer bewust van de zwaarte van zijn opdracht'', schrijft Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam. ''Voordeel is dat hij vorig seizoen al min of meer moest schakelen, toen Slot sprak met Chelsea en dicht bij een akkoord was met Tottenham Hotspur. De plannen van toen liggen weer op tafel, uiteraard geactualiseerd. Feyenoord denkt out of the box, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor de scouting.''

Feyenoord heeft Kieran McKenna gepolst, die een succesvol seizoen draaide bij Ipswich Town. De Rotterdammers kregen echter te horen dat de trainer in Engeland actief wil blijven. Daarnaast is er ook contact geweest met Thorsten Fink. De Duitser is actief bij Sint-Truiden en maakt daar een uitstekende indruk. Zoals bekend staat ook Nuri Sahin op het lijstje bij Feyenoord.

''Het zijn duidelijk niet de usual suspects waar Feyenoord vroeger achteraan zat'', concludeert Krabbendam dan ook. Graham Potter, die werkzaam was bij Chelsea FC, is tot op de dag van vandaag ook een serieuze kandidaat om Arne Slot op te volgen. Het gaan daarom nog interessante weken worden voor Feyenoord, waarbij de verwachtingen zijn dat er voor het EK een nieuwe hoofdtrainer gevonden is.

De beste optie voor Feyenoord is
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties