Update | PSV bevestigt aanstelling Arnesen in Raad van Commissarissen

Update | PSV bevestigt aanstelling Arnesen in Raad van Commissarissen

PSV kondigt op korte termijn de terugkeer van Frank Arnesen aan. De Deen gaat bij de Eindhovenaren aan de slag in de Raad van Commissarissen. Dit meldt De Telegraaf. Arnesen wordt door de huidige koploper van de Eredivisie toegevoegd aan het controleorgaan vanwege zijn voetbalachtergrond.

Arnesen heeft na zijn vertrek bij Feyenoord weer een nieuwe functie gevonden. De Rotterdammers hebben veel te danken aan de voormalige technisch directeur. Mede door Arnesen werd de jeugdopleiding opnieuw vormgegeven, de scouting aangepakt, en de 67-jarige Deen was verantwoordelijk voor de komst van trainer Arne Slot.

Update 15:30 | PSV bevestigt aanstelling Arnesen
Arnesen is inderdaad lid geworden van de Raad van Commissarissen van PSV. De Eindhovense club bevestigde het nieuws maandagmiddag. Arnesen nam in 2022 afscheid als technisch directeur van Feyenoord en heeft een jaar later dus weer een nieuwe functie gevonden.

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties