'Feyenoord zo goed als rond met Jahanbakhsh'

'Feyenoord zo goed als rond met Jahanbakhsh'

Alireza Jahanbakhsh is hard op weg naar Feyenoord. De 27-jarige aanvaller is zo goed als rond met de Rotterdammers, zo vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International in De Oranjezomer. De verwachtingen zijn dat er morgen of vrijdag een akkoord bereikt gaat worden.

''Jahanbakhsh gaat de eerste zijn, dat is bijna rond'', reageert de journalist op de vraag of Feyenoord zich nog gaat roeren op de transfermarkt. ''Feyenoord gaat er vanuit dat het op een paar details na is afgerond. Morgen of overmorgen zal dat nieuws wel naar buiten komen. Verder zoeken ze nog een centrale verdediger en dat is wel echt nodig. Ze hebben momenteel alleen Senesi. Feyenoord heeft er maar één en zelfs AZ heeft er vier.''

Feyenoord had een lijst klaarliggen voor een vervanger van de vertrokken Steven Berghuis. Technisch directeur Frank Arnesen zag ook in Garry Rodrigues en Javairô Dilrosun een geschikte opvolger, maar uiteindelijk bleek de optie Jahanbakhsh het meest realistisch. Volgens Voetbal International doet Brighton & Hove Albion niet moeilijk over zijn vertrek.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties