'Feyenoord blijft inzetten op komst Bjørkan'

'Feyenoord blijft inzetten op komst Bjørkan'

Tyrell Malacia blijft voorlopig bij Feyenoord. De 21-jarige linksback heeft voor zijn contractverlening een persoonlijk akkoord weten te bereiken met Club Brugge. De Belgen hebben vervolgens een bod gedaan bij de Rotterdamse club van rond de zes miljoen euro. Technisch directeur Frank Arnesen ging daar niet mee akkoord en heeft daarna niks meer gehoord.

Malacia heeft inmiddels zijn contract tot medio 2024 verlengd en blijft ook aankomend seizoen speler van Feyenoord. De stadionclub hoopt nog wel altijd linksback Ridgeciano Haps te verkopen. De 28-jarige verdediger heeft nog een contract tot medio 2022 en wil niet nog een seizoen op de bank zitten. Een transfer is voor beide partijen dan ook een prima uitkomst.

Fredrik André Bjørkan staat nog altijd hoog op het lijstje van Feyenoord. Scouts hebben de 22-jarige Noor de afgelopen periode aan het werk gezien en zijn overtuigd. Bjørkan wordt in Europa gezien als een van de grootste talenten en past met zijn manier van spelen perfect in het systeem van Slot. De transfer is volgens FeyenoordTM een van de lange adem. Bjørkan is in de winterstop transfervrij en hem dan overnemen is ook een optie.

Lees meer over
Frank Arnesen Feyenoord Transfermarkt Fredrik Bjørkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties