'Feyenoord ziet in Hancko nog altijd opvolger Senesi'

'Feyenoord ziet in Hancko nog altijd opvolger Senesi'

Feyenoord ziet in Dávid Hancko nog altijd de opvolger van Marcos Senesi. De verdediger vertrekt naar het Engelse Bournemouth en de Rotterdammers willen met Hancko inspelen op het vertrek van de Argentijn.

Dat meldt 1908.nl. Het is naar verluidt onvermijdelijk dat Feyenoord zich op korte termijn weer gaat melden voor Hancko. Sparta Praag vroeg eerder deze transferperiode nog een (te) hoog bedrag voor de verdediger, maar nadat het is uitgeschakeld in de voorrondes van de Conference League denkt Feyenoord dat een transfer nu realistischer is.

Hancko zette zijn eerste stappen in het profvoetbal bij het Slowaakse MSK Zilina, de club waar ook Feyenoorder Robert Bozeník vandaan kwam. Hij werd op twintigjarige leeftijd opgepikt door Fiorentina, maar na slechts één seizoen en vijf wedstrijden in de Serie A, vertrok hij op huurbasis naar Sparta Praag. Die club nam hem een jaar later definitief over en werd daar een basisspeler.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties