'Feyenoord wil meedenken over verhuur Wålemark'

'Feyenoord wil meedenken over verhuur Wålemark'

Patrik Wålemark zal deze week mogelijk op huurbasis Feyenoord verlaten. De Zweed komt weinig aan spelen toe en kan mogelijk ergens anders meer minuten maken. De club wil meewerken, op voorwaarde dat er een club komt die 'op of net onder het huidige niveau speelt' én het zelf nog een versterking kan halen.

Dat schreef 1908.nl maandagochtend. Concrete aanbiedingen zijn er momenteel overigens nog niet voor Wålemark, wat betekent dat er snel gehandeld zou moeten worden. Eerst zal er dus nog een club moeten komen die aan de eisen van Feyenoord voldoet, waarna de Rotterdammers ook nog de tijd moeten hebben om een vervanger aan te trekken. Eerder werd wel al duidelijk dat Feyenoord de opties voor een winterse aanvallende versterking bleef bekijken.

Wålemark werd in januari 2022 als veelbelovende vleugelspeler naar De Kuip gehaald, maar slaagde er nog niet in om een (vaste) basisplaats te bemachtigen. De 21-jarige Zweed speelde 35 officiële wedstrijden (veelal invalbeurten) in het shirt van Feyenoord, waarin hij 3 keer scoorde en 3 assists leverde. Ook zijn sterke voorbereiding op de tweede seizoenshelft, waarin hij 4 keer scoorde in de laatste 2 oefenduels, hebben hem nog niet geholpen in de zware concurrentiestrijd op de flanken.

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties