'Feyenoord wil AZ aftroeven met komst van Argentijn Bullaude'

Ezequiel Bullaude moet Cole Bassett bij Feyenoord gaan vervangen, zo meldt 1908.nl. De Argentijn staat al weken hoog op het lijstje van de Rotterdammers en maken nu werk van zijn komst. Bullaude staat momenteel tot medio 2024 onder contract bij Club Deportivo Godoy Cruz.

De 21-jarige Bullaude wordt ook concreet in verband gebracht met een overstap naar AZ, maar de Alkmaarders hebben nog altijd geen akkoord weten te bereiken over een transfersom. Nu komt er voor AZ serieuze concurrentie om de hoek kijken van Feyenoord.

Bullaude heeft een marktwaarde van ruim vier miljoen euro. Eerder hingen de buitenlandse media een prijskaartje van rond de tien miljoen euro om zijn nek. De rechtspoot speelt het liefst op nummer tien vlak achter een diepe spits.

AZ schijnt eerder al een bedrag van ruim vier miljoen euro te hebben geboden, maar dat is tot op heden niet op gereageerd. AZ-directeur Max Huiberts ziet de middenvelder nog altijd graag komen. ''Hij kan op verschillende posities spelen. Op 8 en op 10, maar hij zou ook nog linksbuiten kunnen spelen. Met zijn 21 jaar is hij nog jong.''

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties