''Er zijn zeker ontwikkelingen rondom Kökcü''

''Er zijn zeker ontwikkelingen rondom Kökcü''

Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die een transfer gaat maken. De middenvelder staat in de belangstelling van diverse clubs uit het buitenland, maar op dit moment is er nog niks concreet. Al is de verwachting dat daar de komende dagen nog wel eens verandering in kan komen.

''Er zijn zeker ontwikkelingen rondom Kökcü'', vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International. ''De kans is denk ik fiftyfifty dat hij vertrekt. Ze zijn ermee bezig. Ik denk dat de kans het grootst is dat hij naar Engeland gaat. Maar er is ook veel interesse uit Italië.''

Kökcü werd in het begin van de transferperiode onder meer gelinkt aan RB Leipzig, West Ham United en Leicester City. Feyenoord heeft eerder al aangegeven dolgraag zijn huidige contract tot medio 2025 met één jaar verlengen.

Krabbendam begrijpt dat Feyenoord Fredrik Aursnes gaat verkopen. ''Benfica gaat deze week nog een speler verkopen en dan gaat Aursnes die kant op. Ik snap wel dat ze Aursnes gaan verkopen. Je hebt hem voor vijf ton gekocht en als je hem voor zestien miljoen euro kunt verkopen, dan moet je dat doen. Dus die gaat gewoon weg.''

Ramiz Zerrouki
De Feyenoord-watcher verwacht dat de middenvelder snel gaat tekenen in De Kuip. FC Twente gaat uiteindelijk akkoord met de Rotterdammers. ''Die gaat het ook wel worden. De scouting vindt hem het meest in de lijn van Aursnes liggen. En hij is nog jong en kan alleen nog maar beter worden.'' Zerrouki heeft zelf al laten weten alleen naar Feyenoord te willen, wat helpt in de onderhandelingen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties