'Feyenoord werkt aan de komst van Babadi'

'Feyenoord werkt aan de komst van Babadi'

Feyenoord heeft goede papieren om Isaac Babadi binnen te halen. De Rotterdammers hebben afgelopen weekend uitgebreid gesproken met de middenvelder van PSV. Dit meldt 1908.nl. De Rotterdammers liggen zelfs op poleposition om het achttienjarige talent transfervrij over te nemen van de Eindhovenaren.

Feyenoord heeft afgelopen zomer ook al geïnformeerd bij de zaakwaarnemer van Babadi, maar toen werd de interesse niet doorgezet. De stadionclub pakt nu echter door en heeft flinke concurrentie om zijn handtekening. PSV voert al maanden gesprekken om zijn aflopende contract te verlengen. Het is echter Feyenoord dat 'het verschil maakt' met een financieel én sportief beter plan.

Babadi en Feyenoord zijn positief gestemd over een toekomstige samenwerking. Trainer Arne Slot is betrokken bij de gesprekken tussen de partijen, en dat kan wel eens de sleutel worden voor Babadi om te kiezen voor het sportieve plaatje in De Kuip. Babadi vertegenwoordigt een marktwaarde van vier miljoen euro. Olympique Marseille is ook geïnteresseerd. Alleen de rechtspoot vindt een overstap naar het buitenland nog te vroeg.

Situatie nog niet 'kokend heet' (update)
Journalist Rik Elfrink bevestigt de interesse van Feyenoord in Babadi, maar meldt ook dat 'die situatie nu nog niet kokend heet is'. De PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad heeft navraag gedaan en meldt dat PSV nog altijd volop in gesprek is met de speler. Echter is er wel ergernis in Eindhoven dat er nog altijd geen uitsluitsel is.

PSV probeert al maanden het contract van Babadi te verlengen, en het is inmiddels een heuse soap geworden. De koploper van Nederland doet er alles aan om de middenvelder te overtuigen. Financieel gezien ligt er een 'spectaculaire aanbieding' klaar, maar wordt het sportieve plaatje ook zwaar meegewogen door de middenvelder en zijn entourage.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties