Feyenoord voegt Adjei toe aan technische staf FC Dordrecht

Feyenoord voegt Adjei toe aan technische staf FC Dordrecht

Net als vorig seizoen heeft Feyenoord een assistent-trainer geleverd aan FC Dordrecht. Na het contracteren van Melvin Boel als hoofdtrainer voegt nu ook Rick Adjei zich bij de Schapekoppen. De 40-jarige oefenmeester komt over van SteDoCo en zal Pascal Bosschaart opvolgen.

Adjei wordt in het kader van de samenwerking door Feyenoord gedetacheerd bij FC Dordrecht en zal zich het komende seizoen volledig inzetten voor de club. "Er liggen bij FC Dordrecht heel mooie uitdagingen klaar en ik wil graag mijn steentje bijdragen in het bewerkstelligen hiervan. Daarnaast verheug ik me op de samenwerking met hoofdtrainer Melvin Boel, de rest van staf en uiteraard de spelersgroep."

"Ondanks zijn nog jonge leeftijd is Rick reeds gepokt en gemazeld in de top van het amateurvoetbal en maakt hij nu de stap naar het betaald voetbal", aldus Mark Ruijl, Head of Global Football van Feyenoord. "Wij denken dat hij in zijn rol als assistent van Melvin van grote waarde kan zijn door zijn frisse kijk op voetbal, welke gepaard gaat met enorm veel energie en ambitie."

Toen Adjei zijn carrière als voetballer in 2014 beëindigde zat hij al direct volop in het trainersvak. Hij was vanaf 2013 tot 2015 actief als jeugdtrainer bij Achilles Veen. Hierna werd hij hoofdcoach bij GVV Unitas uit Gorinchem en volgde in de zomer van 2019 de overstap naar Kozakken Boys.

Sinds 2022 stond Adjei aan het roer bij SteDoCo, waar hij 76 wedstrijden als eindverantwoordelijke aan de zijlijn stond. Op 24 juni zal de assistent-trainer voor het eerst op het veld staan bij FC Dordrecht, wanneer de eerste training op het programma staat.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties