Feyenoord vliegt na FC Emmen-uit naar Ibiza

Feyenoord vliegt na FC Emmen-uit naar Ibiza

De spelers van Feyenoord hebben na het kampioenschap een verzoek ingediend bij trainer Arne Slot. De selectie wil de titel vieren op Ibiza en daar is goedkeuring voor gegeven, zo bevestigt Slot tijdens de persconferentie op vrijdagmiddag. Feyenoord vertrekt na de wedstrijd op zondag naar het eiland om daar vakantie te vieren.

''Ik heb een aantal dingen afgewogen. Ik denk dat Vitesse volledig veilig is, dus voor de beeldvorming is het geen probleem”, vertelt Slot over de laatste speelronde. ''Ze hebben me die vraag gesteld nadat we kampioen zijn geworden, dat is heel verstandig. Ze verdienen het om het met elkaar te vieren.''

Dat een groot deel van de selectie naar Ibiza vliegt, wil niet zeggen dat de wedstrijd tegen Vitesse niet serieus wordt genomen. "Dat betekent niet per se dat wanneer de spelers een paar dagen weg zijn, ze geen goede prestatie kunnen leveren. Ik herinner me nog de wedstrijd tegen SS Lazio. Ik vertelde hen dat ze er niet te lang van moesten genieten, maar dat deze prestatie zo groot was dat ze er nu wel van mochten genieten.

''Ze hebben mijn woorden volledig verkeerd geïnterpreteerd en dachten dat ze de stad in mochten.Dat was helemaal niet mijn bedoeling, maar dat is wat er gebeurde. Met het bekende verhaal rondom Gernot Trauner, die in de Skihut stond. Daarna heb ik benadrukt: hoe trots de fans ook op je zijn, als je zondag in de wedstrijd tegen FC Volendam niet laat zien wat je waard bent, dan heb je een probleem. Ze hebben geweldig gereageerd door die wedstrijd goed te spelen en te winnen."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties