'Feyenoord verwacht deze week deal over Hancko'

'Feyenoord verwacht deze week deal over Hancko'

David Hancko mag zich bijna speler van Feyenoord noemen. De Rotterdammers hopen de komende 48 uur de onderhandelingen met Sparta Praag af te ronden. Naast journalist Santi Aouma maakt ook De Telegraaf donderdagochtend melding dat een definitief akkoord nadert.

Hancko gaat volgens de krant tot de duurste spelers van Feyenoord behoren. Sparta Praag heeft de laatste weken ingezet op een bedrag van tien miljoen euro, maar de Rotterdammers weigerden dat de betalen. De Tsjechen hebben de vraagprijs laten zakken waardoor de onderhandelingen nu de goede kant op gaan.

Intern bij Feyenoord zijn ze enthousiast over Hancko. Trainer Arne Slot én het hele scoutingsteam zijn ervan overtuigd dat de verdediger gaat slagen in De Kuip. De international van Slowakije moet samen met Gernot Trauner centraal de verdediging gaan vormen. De bijna 1.90 lange Hancko is een dynamische verdediger die past in het spelsysteem.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties