Feyenoord verlengt contract Rust tot medio 2026

Feyenoord verlengt contract Rust tot medio 2026

Feyenoord heeft jeugdspeler Fabiano Rust langer vastgelegd. Maandagmiddag zette de 18-jarige aanvaller van Feyenoord Onder 21 zijn handtekening onder een nieuw contract tot medio 2026. Zo'n drie jaar geleden tekende hij voor het eerst een contract bij Feyenoord.

Head of Academy Rini Coolen is tevreden met de contractverlening. "We zijn als club blij dat we opnieuw een talentvolle speler uit onze eigen Academy langdurig kunnen vastleggen." De spits maakt sinds dit seizoen deel uit van de selectie van Feyenoord Onder 21, waar hij in 7 duels al 5 keer scoorde. Daarnaast is hij actief in de Youth League. Daar staat de teller na 3 optredens op 1 treffer.

"Het doet me veel dat ik mijn contract bij de mooiste club van Nederland heb mogen verlengen", reageerde Rust zelf op de clubwebsite. "Ik wil me de komende jaren doorontwikkelen tot een complete spits en bij Feyenoord Onder 21 mijn doelpunten blijven maken. Wanneer de tijd daar is, hoop ik uiteindelijk de stap naar Feyenoord 1 te maken.

De in Delft geboren Rust begon met voetballen bij de amateursclubs SVLY uit Den Haag en DHC uit Delft, waarna hij zich mocht melden in de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Daar speelde hij zes jaar, voor hij in de zomer van 2020 de overstap maakte naar Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties