Feyenoord treft volgende week donderdag FC Luzern

Feyenoord treft volgende week donderdag FC Luzern

Feyenoord heeft zich geplaatst voor de derde voorronde van de Conference League. De Rotterdammers waren over twee wedstrijden net te sterk voor FC Drita uit Kosovo. Makkelijk ging het niet voor de ploeg van Arne Slot. Uiteindelijk was het Guus Til die de wedstrijd in de slotminuten over de streep trok.

Feyenoord heeft niet lang de tijd om bij het matige optreden stil te staan. Volgende week donderdag wacht namelijk de volgende tegenstander in Europa. De loting heeft eerder al uitgewezen dat FC Luzern verslagen moet worden om de play-offs te bereiken. Donderdag 5 augustus speelt de stadionclub een uitwedstrijd in Zwitserland. Zeven dagen later, op 12 augustus, komt de club, waar oud-Feyenoorder Jordy Wehrmann onder contract staat, naar De Kuip.

Wanneer Feyenoord de derde voorronde overleeft, en zich dus plaatst voor de play-off ronde, dan weet de club al via de loting op 2 augustus wie de volgende tegenstander zal zijn. De wedstrijden in de play-offs worden gespeeld op 19 en 26 augustus. De loting voor de groepsfase wordt op 27 augustus gehouden en de eerste wedstrijd in de groepsfase begint op 16 september.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties