'Feyenoord stalt in totaal vijf spelers bij FC Dordrecht'

'Feyenoord stalt in totaal vijf spelers bij FC Dordrecht'

Korede Osundina en Jayson Ezeb deden maandag mee aan de eerste training van FC Dordrecht. De verwachting is dat Feyenoord de verhuur van het tweetal binnenkort bevestigt. Daarnaast verhuurt Feyenoord naar verluidt nog drie andere spelers aan de partnerclub, waar Melvin Boel dit seizoen hoofdtrainer is.

Dat laatste schreef Arco Bomgaars, clubwatcher van FC Dordrecht namens het Algemeen Dagblad. Hij bevestigde dat Ezeb en Osundina komend seizoen op huurbasis voor Dordrecht uitkomen. Osundina werd vorig jaar ook al verhuurd aan de club. Daarnaast zullen nog drie extra huurspelers de overstap maken. Namen worden daarbij nog niet genoemd.

Vorig jaar ging Feyenoord een hernieuwde samenwerking aan met FC Dordrecht. Met Shiloh 't Zand, Ilias Sebaoui, Antef Tsoungui en Osundina leende de club toen vier spelers uit. Dat pakte voor de Keuken Kampioen Divisie-ploeg goed uit. Met 't Zand, Sebaoui en Tsoungui als belangrijke krachten greep de club maar net naast promotie naar de Eredivisie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties