Update | Ook Ezeb aanwezig bij eerste training FC Dordrecht

Update | Ook Ezeb aanwezig bij eerste training FC Dordrecht

Feyenoord verhuurt de aanvaller Korede Osundina komend seizoen vermoedelijk opnieuw aan FC Dordrecht. Dat berichtte 1908.nl maandagochtend. De 20-jarige Amerikaan draait momenteel bij Dordrecht mee met de eerste trainingen van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

FC Dordrecht begint deze maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen onder leiding van de van Feyenoord overgekomen trainer Melvin Boel. Hoewel over een tweede verhuurtermijn nog niets is gecommuniceerd, traint Osundina al vanaf het begin mee. Daarmee lijkt een nieuwe uitleenbeurt niet ver weg.

Feyenoord nam Osundina een jaar geleden over van de Amerikaanse partnerclub Orange County, om hem vervolgens te stallen bij FC Dordrecht. Daar was hij in 31 wedstrijden - veelal als invaller - goed voor 4 goals en 5 assists.

Update | Ook Ezeb aanwezig op eerste training FC Dordrecht
Naast Korede Osundina doet ook Jayson Ezeb mee aan de eerste training van FC Dordrecht. Het lijkt erop dat ook de 17-jarige, Zweedse spits komend seizoen wordt uitgeleend. Over beide spelers heeft Feyenoord nog niets gecommuniceerd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties