'Feyenoord sprak met Anders Nielsen over rol als assistent-trainer'

'Feyenoord sprak met Anders Nielsen over rol als assistent-trainer'

Het zal niet lang meer duren voordat Brian Priske officieel wordt aangekondigd als nieuwe trainer van Feyenoord. De Deen moet per 1 juli beginnen aan zijn werkzaamheden bij de stadionclub en tekent volgens eerdere berichtgeving een contract voor drie seizoenen. De enige uitdaging die er momenteel nog ligt is het vormen van de technische staf.

Feyenoord zag performance-trainer Ruben Peeters en assistent-trainer Sipke Hulshoff samen met Arne Slot vertrekken naar Liverpool en dus kan Priske voorlopig alleen beschikken over John de Wolf en Etienne Reijnen, maar daar moet volgens 1908.nl snel verandering in komen. Sparta Praag was heel duidelijk in het feit dat er geen assistent-trainers mochten vertrekken naar Rotterdam en de club schuift tevens de huidige assistent Lars Friis door als nieuwe hoofdtrainer.

Via Priske is Feyenoord onlangs uitgekomen bij Anders Nielsen, die de nieuwe trainer kent van zijn tijd bij Royal Antwerp. De clubleiding heeft al uitvoerig gesproken met de voormalig aanvaller van Club Brugge en KAA Gent, die momenteel werkzaam is als trainer van het Deense Otterup B&IK.

De gesprekken tussen de Nielsen en Feyenoord lopen nog altijd, maar de club heeft meerdere kandidaten in het vizier. Het plan is namelijk om naast De Wolf en Reijnen nog twee nieuwe stafleden toe te voegen aan het team van Priske. Reijnen kwam halverwege dit seizoen over als vervanger van Marino Pusic en zou samen met Slot vertrekken naar Liverpool, maar beschikt niet over de benodigde papieren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties