Feyenoord speelt bij winst op Excelsior kampioenswedstrijd in De Kuip

Feyenoord speelt bij winst op Excelsior kampioenswedstrijd in De Kuip

PSV heeft zaterdagavond tegen Sparta Rotterdam geen fout gemaakt. De Eindhovenaren hebben de matige uitwedstrijd op Het Kasteel gewonnen, waardoor Feyenoord zondagmiddag tegen Excelsior nog geen kampioen van de Eredivisie kan worden.

Als Feyenoord zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Excelsior weet te winnen, speelt de ploeg van trainer Arne Slot één week later de kampioenswedstrijd in De Kuip. De Rotterdammers treffen Go Ahead Eagles om 16:45 uur in eigen huis op zondag 14 mei.

De buitenwereld is volop bezig met het mogelijke kampioenschap van Feyenoord. Arne Slot probeert de selectie zoveel mogelijk af te schermen. Daarnaast houdt de trainer ook geen rekening met puntverlies van van de nummer twee van de Eredivisie tijdens de resterende wedstrijden.

''Ik verwacht dat PSV in staat is om de laatste vier wedstrijden te winnen. Dat betekent dat wij er minimaal twee moeten winnen. Ik hoop dat we daar zondag de eerste van kunnen bijschrijven'', vertelde Slot vrijdagmiddag. ''We zijn niet bezig met randzaken, maar met waar we al het hele seizoen mee bezig zijn: ons zo goed mogelijk voorbereiden op de volgende wedstrijd.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties