'Feyenoord slaat eerste bod van Liverpool FC af'

'Feyenoord slaat eerste bod van Liverpool FC af'

Feyenoord heeft het eerste bod van Liverpool FC op trainer Arne Slot direct afgeslagen. Dit meldt journalist Fabrizio Romano. Beide partijen hebben er echter wel vertrouwen in dat er uiteindelijk een akkoord bereikt gaat worden en onderhandelen verder.

De ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op rondom Slot. Feyenoord heeft woensdagochtend officieel een openingsbod ontvangen van Liverpool FC, waarmee de plannen van de huidige nummer twee uit de Premier League duidelijk worden. Slot moet de opvolger worden van Jürgen Klopp. Het is nu zaak voor de clubs om eruit te komen, want de trainer van Feyenoord is nagenoeg rond met de Engelsen.

Namens Liverpool voert sportief directeur Richard Hughes de besprekingen met Feyenoord. De Rotterdammers zetten in op een bedrag van meer dan tien miljoen euro. De directie van Feyenoord wil in dit stadium tegenover De Telegraaf geen details onthullen, maar bevestigen wel volop in gesprek te zijn met de Engelse topclub.

Romano weet aan het nieuws toe te voegen dat de onderhandelingen tussen Slot en Liverpool FC positief verlopen. Beide partijen zijn al in het stadium beland dat er gesproken wordt over de invulling van de stafleden, waarbij niet wordt uitgesloten dat diverse Feyenoorders ook de overstap maken naar 'The Reds'.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties