'Feyenoord schakelt door naar Potter wanneer Sparta Praag niet meewerkt'

'Feyenoord schakelt door naar Potter wanneer Sparta Praag niet meewerkt'

Graham Potter komt weer in beeld wanneer Brian Priske niet haalbaar blijkt. De Rotterdammers hebben zich nog niet officieel gemeld bij Sparta Praag en bereiden momenteel nog een bod voor om Brian Priske los te weken bij de Tsjechische club. Wanneer beide clubs niet tot een akkoord komen, komt de oud-trainer van Chelsea FC weer in beeld. Dit weet 1908.nl te melden.

Feyenoord gaat zich naar verwachting de komende dagen melden bij Sparta Praag. De stadionclub schat een deal nog altijd in als realistisch, waardoor het niet aannemelijk is dat Feyenoord daadwerkelijk weer met Potter in gesprek gaat. De komende dagen gaat men met sportief directeur Tomáš Rosický van Sparta Praag om de tafel om tot een akkoord te komen.

Priske en Feyenoord hebben in hoofdlijnen een persoonlijk akkoord weten te bereiken. Daarin is ook al gesproken over de invulling van de selectie voor volgend seizoen. Het Algemeen Dagblad wist vandaag te melden dat Priske niet meer hoeft te rekenen op Lutsharel Geertruida. Priske heeft bij Sparta Praag een contract tot medio 2026. Feyenoord weet dat het meer dan een miljoen euro nodig heeft om kans van slagen te maken bij de kampioen van de Tsjechische Liga.

Lees meer over
Brian Priske
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties