'Feyenoord in hoofdlijnen akkoord met Priske'

'Feyenoord in hoofdlijnen akkoord met Priske'

Feyenoord heeft positieve gesprekken gevoerd met Brian Priske. De 47-jarige Deense trainer heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar de Rotterdamse club. Volgens het Deense medium Bold hebben beide partijen in hoofdlijnen een akkoord weten te bereiken over de persoonlijke voorwaarden van de trainer.

Priske was donderdag en vrijdag in Rotterdam om face-to-face te praten met algemeen directeur Dennis te Kloese. De gesprekken verliepen positief, waarbij de invulling van de technische staf een van de onderwerpen was. Feyenoord lijkt akkoord te gaan met de wens van Priske om Lars Friis en Christian Clarup mee te nemen.

De volgende stap voor Feyenoord is nu om een akkoord te bereiken met Sparta Praag. De Rotterdammers weten dat de Tsjechen de trainer niet makkelijk willen laten gaan, waardoor er stevig onderhandeld moet worden. Bij de club is ook bekend dat Feyenoord miljoenen heeft ontvangen voor trainer Arne Slot en dat het een flink budget heeft om het lopende contract van Priske, dat tot medio 2026 loopt, af te kopen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties