'Sparta Praag verlangt forse afkoopsom voor Priske'

'Sparta Praag verlangt forse afkoopsom voor Priske'

Feyenoord werkt nog altijd hard aan de komst van Brian Priske. De trainer van Sparta Praag moet de opvolger van Arne Slot worden in De Kuip. Het Algemeen Dagblad meldt echter dat de komst van de 47-jarige Deense trainer geen makkelijke opdracht gaat worden voor de Rotterdamse club.

De krant meldt dat Sparta Praag een flinke afkoopsom verlangt voor Priske. De club heeft een bod van een miljoen euro van Feyenoord afgeslagen en staat helemaal niet te springen om het vertrek van de succesvolle trainer. De Tsjechen willen de Champions League in met een competitief elftal en een sterke trainer.

Waar de verwachtingen waren dat er snel een akkoord zou worden bereikt tussen Feyenoord en Sparta Praag, is daar inmiddels geen sprake meer van. De Rotterdammers verwachten nu pas na het weekend duidelijkheid te krijgen over de mogelijke komst van Priske.

Feyenoord heeft wel goede hoop op een akkoord. De stadionclub weet dat Priske dolgraag de stap maakt naar De Kuip. De Deen wil rechterhand Lars Friis meenemen en hoopt daarnaast op Christian Clarup in zijn technische staf. Commissaris Toon van Bodegom is momenteel druk met de komst van Priske. Algemeen directeur Dennis te Kloese zat in Mexico en is dit weekend aanwezig bij de Champions League-finale.

Lees meer over
Brian Priske
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties