Feyenoord plant twee oefenwedstrijden in op Varkenoord

Feyenoord plant twee oefenwedstrijden in op Varkenoord

Feyenoord is als koploper van de Eredivisie de winterstop ingegaan, maar op maandag 5 december hervat de selectie van Arne Slot de training alweer achter gesloten deuren op 1908. Dit in aanloop naar een aantal oefenwedstrijden.

Oostende is op zaterdag 10 december na de herstart van het trainingsprogramma de eerste sparringpartner deze winter. De club uit de Belgische Jupiler Pro League komt naar Varkenoord voor een oefenwedstrijd, die om 13:00 uur van start gaat.

Varkenoord is op deze dag toegankelijk voor publiek op vertoon van een gratis kaart. Deze kaarten, met een beschikbaarheid van 2.500 totaal, moeten vooraf geclaimd worden. Dit is per direct mogelijk voor alle Feyenoord-supporters via de officiële Feyenoord Ticketshop.

Trainingskamp
Feyenoord trekt op maandag 12 december naar Lagos, waar eerder werd voorbereid op de Conference League-finale tegen AS Roma. Het voornemen is om tijdens deze trainingsweek, die duurt tot en met zaterdag 17 december, twee vriendschappelijke wedstrijden achter gesloten deuren te spelen.

Feyenoord – Go Ahead Eagles
Na terugkeer in Nederland staat er op vrijdag 23 december opnieuw een oefenduel op Varkenoord gepland. Deze ontmoeting duurt 150 minuten, verdeeld over twee blokken. Het eerste fluitsignaal klinkt om 14:00 uur. Voor deze wedstrijd zijn 3.000 kaarten beschikbaar. De kaartverkoop is ook al begonnen.

Benefietwedstrijd
Feyenoord sluit het kalenderjaar 2022 af in De Kuip met een Benefietwedstrijd tegen FC Emmen. Het duel voor het goede doel vangt op woensdag 28 december om 14:00 uur aan. Meer informatie over deze speciale middag en de kaartverkoop voor dit duel volgt binnenkort.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties