'Feyenoord oefent tijdens trainingskamp tegen Stade Rennais'

'Feyenoord oefent tijdens trainingskamp tegen Stade Rennais'

Feyenoord zal tijdens de lange winterstop onder meer oefenen tegen Stade Rennais. Dat berichtte de Franse krant L'Équipe maandagmiddag. De nummer drie van de Ligue 1 is dan, net als Feyenoord, op trainingskamp in Portugal. De twee clubs treffen elkaar op vrijdag 16 december.

Vanwege het WK in Qatar, dat bij uitzondering in de winter gespeeld wordt, ziet de winterstop er dit jaar anders uit dan gebruikelijk. Feyenoord speelt komende donderdag nog thuis tegen SC Cambuur en komende zondag thuis tegen Excelsior, maar daarna zit de eerste seizoenshelft er al op. Pas op 8 januari, zo'n twee maanden later, wordt er dan weer verder gevoetbald. Om fit te blijven en optimaal voorbereid te zijn op de tweede seizoenshelft, zal Feyenoord in december dus een trainingskamp beleggen in Portugal.

Stade Rennais
De oefenwedstrijd tegen Stade Rennais betekent dat Feyenoord zich kan meten met de huidige nummer drie van de Franse Ligue 1. De Rotterdammers zouden de club later opnieuw tegen kunnen komen bij de laatste zestien van de Europa League. Rennes eindigde als tweede in een poule met Fenerbahce, AEK Larnaca en Dinamo Kyiv en plaatste zich zo voor de tussenronde - die Feyenoord zelf mag overslaan. Daarin werd de ploeg maandag gekoppeld aan het Oekraïense Shakhtar Donetsk.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties