Volledige loting EL: mogelijke tegenstanders Feyenoord aan elkaar gekoppeld

Volledige loting EL: mogelijke tegenstanders Feyenoord aan elkaar gekoppeld

In het Zwitserse Nyon is vanmiddag geloot voor de tussenronde van de Europa League. Ook Feyenoord doet na de 1-0 zege op SS Lazio nog altijd mee in het toernooi, maar mag als groepswinnaar de tussenronde overslaan. De Rotterdammers kunnen dus zorgeloos toekijken welke mogelijke tegenstanders in de tussenronde al sneuvelen.

In de tussenronde worden de nummers twee uit de groepsfase van de Europa League gekoppeld aan de nummers drie van de Champions League. Ook PSV en Ajax maakten dus deel uit van deze loting, al kan Feyenoord in de achtste finale nog geen Nederlandse club tegenkomen. Een weerzien met poulegenoot FC Midtjylland is wel mogelijk - mits de Denen de tussenronde overleven.

De tussenrondes worden gespeeld op donderdag 16 februari en donderdag 23 februari. Vervolgens wordt er op vrijdag 24 februari geloot voor de achtste finales, waar Feyenoord dus weer in zal stromen. In deze ronde beginnen de Rotterdammers met een uitwedstrijd op donderdag 9 maart, om vervolgens op donderdag 16 maart in de eigen Kuip de return te spelen.

Volledige loting tussenronde:
FC Barcelona - Manchester United
Juventus - FC Nantes
Sporting Portugal - FC Midtjylland
Shakhtar Donetsk - Stade Rennais
Ajax - Union Berlin
Bayer Leverkusen - AS Monaco
Sevilla - PSV
Red Bull Salzburg - AS Roma

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties