'Feyenoord oefent tegen Hajduk Split en FC Emmen'

'Feyenoord oefent tegen Hajduk Split en FC Emmen'

Nadat Feyenoord met een 5-1 zege op Excelsior de koppositie in de Eredivisie veroverde, is het tijd voor de WK-break. Trainer Arne Slot heeft twee maanden de tijd om verder aan zijn ploeg te sleutelen om in de tweede seizoenshelft de titelstrijd aan te kunnen gaan. Langzaam wordt ook duidelijk tegen wie Feyenoord in die periode zal gaan oefenen.

1908.nl bracht maandag de namen van twee nieuwe oefentegenstanders naar buiten: Hajduk Split en FC Emmen. De wedstrijd tegen Hajduk, de nummer twee van Kroatië, wordt afgewerkt op dinsdag 13 december, tijdens het trainingskamp in Portugal. Drie dagen later speelt het daar ook een oefenwedstrijd tegen Stade Rennais.

De wedstrijd tegen FC Emmen heeft nog geen datum, maar als optie wordt woensdag 28 december genoemd. Het zal een benefietwedstrijd zijn, vermoedelijk voor het Prinses Máxima Centrum, al is nog niets van dit alles officieel bevestigd. FC Emmen gaat de winterstop in als de nummer zestien van de Eredivisie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties