Feyenoord ontvangt opnieuw miljoenen na bereiken finale in Tirana

Feyenoord ontvangt opnieuw miljoenen na bereiken finale in Tirana

Feyenoord heeft het in Marseille geflikt en staat in de finale van de Conference League! Het ticket naar Tirana is niet alleen sportief goed nieuws, de Rotterdammers kunnen ook op een miljoenenbonus rekenen van de UEFA.

Feyenoord ontvangt na de prestatie van vanavond een bonus van drie miljoen euro voor het bereiken van de finale van de Conference League. Als het toernooi ook definitief wordt gewonnen, dan wordt er nog eens twee miljoen euro overgemaakt naar De Kuip. Ook is de ploeg van trainer Arne Slot dan rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Europa League van volgend seizoen.

De totale teller aan prijzengeld staat door de historische Europese campagne inmiddels op 13.612.000 euro. Hier zitten de inkomsten uit de kaartverkoop en horecagelegenheden rondom De Kuip nog niet bij. Ook de inkomsten uit de market pool zijn hier nog niet bijgerekend. De UEFA doet geen mededelingen over hoe hoog dit bedrag is, maar naar schattingen bedraagt die zo’n 500.000 euro.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties