Feyenoord O21 wint overtuigend van NAC Breda O21

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdagmiddag na een goede wedstrijd gewonnen van NAC Breda Onder 21. Om 13.00 uur werd er afgetrapt op Varkenoord. Namens De Rotterdammers waren Antoni Milambo, Gjivai Zechiël, Delano van der Heijden en Mike Kleijn trefzeker. Tein Troost kreeg in de slotminuten nog één doelpunt tegen van zijn toekomstig werkgever. De wedstrijd eindigde in 4-1.

De beloftenploeg van Feyenoord kende een fantastische start van de wedstrijd. Al binnen achttien minuten stonden de Rotterdammers op een 2-0 voorsprong. Uit een hoekschop van Zechiël was het Milambo met het eerste doelpunt van de middag. Nog geen twee minuten later was het Zechiël die een assist van Amyn benutte en het tweede doelpunt van de wedstrijd wist te scoren.

In de tweede helft leken de Rotterdammers wat rustiger te gaan voetballen. Toch lukte het wel om de voorsprong uit te breiden naar 3-0. In de 67ste minuut was het Van der Heijden die op fantastische wijze een vrije trap voorbij de doelman schoot. De rest van de wedstrijd bleef de beloftenploeg van Feyenoord op jacht naar extra doelpunten, maar was het de ploeg uit Breda die in de slotminuten de 3-1 scoorde. In de allerlaatste minuut van de wedstrijd scoorde Kleijn het laatste doelpunt van de middag. Volgende week speelt de ploeg van trainer Melvin Boel een uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van FC Groningen.

Scoreverloop
16' | 1-0 | Milambo
18 | 2-0 | Zechiël
68' | 3-0 | Van der Heijden