Feyenoord Onder 21 wint eenvoudig van NAC Breda Onder 21

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdagmiddag een eenvoudige overwinning geboekt op de leeftijdsgenoten van NAC Breda. Benita, Sauer en Slory wisten het net te vinden voor de Rotterdammers. De wedstrijd eindigde in een 0-3 overwinning.

In de eerste helft waren de Rotterdammers duidelijk de betere ploeg in Breda, echter bleef het elftal van Melvin Boel slordig in de eindfase. Na een kwartier spelen kwamen er wel een aantal kansen voor Feyenoord, maar deze gingen er allemaal niet in. Met een ruststand van 0-0 was het duidelijk dat de beloften in de tweede helft effectiever moesten zijn om tot een doelpunt te komen.

Drie minuten na rust waren de beloften van Feyenoord direct trefzeker. Mimeirhel Benita maakte de openingstreffer voor de Rotterdammers. De rechtsback schoot vanuit een lastige hoek de bal via een verdediger binnen. Een kwartier voor het einde volgde er een verdubbeling van de voorsprong, invaller Zechiël gaf de bal perfect voor op het hoofd van Sauer.

Voor de Slowaakse buitenspeler was dit het tweede doelpunt in de voorjaarscompetitie. Vlak voor tijd kwam Slory met de beslissing. De buitenspeler passeerde de linksback van NAC en schoot de bal vervolgens in de korte hoek voorbij de keeper. Volgende week gaat de beloftenploeg van Feyenoord naar Doetinchem voor een duel met De Graafschap Onder 21.

48' | Benita | 0-1
72' | Sauer | 0-2
89' | Slory | 0-3