Feyenoord O21 uitgeschakeld in beker door SC Cambuur O21

Feyenoord Onder 21 heeft een teleurstellende middag beleefd in Leeuwarden. Na 90 minuten stond het 1-1 tegen de leeftijdsgenoten van SC Cambuur. Pas na penalty’s lukte het de beloftenploeg van Cambuur om de finale van de beker te bereiken.

De ploeg uit Leeuwarden komt in de competitie uit in divisie 2-A, terwijl de beloftenploeg van Feyenoord op één niveau hoger speelt. In de eerste helft kregen de Rotterdammers een aantal kansen, waaronder een bal die van de lijn werd gehaald. In het begin van de tweede helft was het de thuisploeg met de eerste treffer van de wedstrijd. In de 68ste minuut lukte het Nesto Groen om op het juiste moment een assist te geven op Jaden Slory, waardoor de stand gelijk werd.

Na de gelijke stand over negentig minuten werden de strafschoppen direct genomen. Mannou Berger kreeg van trainer Melvin Boel de voorkeur om als doelman aan de penalty’s te beginnen. Het lukte Berger niet om een penalty te stoppen, terwijl er wel werd gemist door de beloftenploeg van Feyenoord.

56' | 1-0 |
68' | 1-1 | Slory

Opstelling Feyenoord O21
Kroesen; Arnaud, Valk, Van der Zeeuw, Candelaria; Zechiël, Karim, Van der Heijden; Sauer, Rust, Slory.