Feyenoord O21 bekert verder na penalty’s tegen NAC Breda O21

Feyenoord O21 bekert verder na penalty’s tegen NAC Breda O21

Feyenoord Onder 21 heeft een spannende middag beleefd tegen NAC Onder 21. 90 minuten lang bleef de wedstrijd, ondanks de kansen, doelpuntloos. In de laatste minuut van de wedstrijd deed trainer Melvin Boel een keeperswissel voor de penalty’s. De wissel was succesvol, want de Rotterdammers wonnen de penaltyreeks en zijn door naar de halve finale van het bekertoernooi.

De Rotterdammers begonnen in de eerste helft sterk aan de wedstrijd en Jaden Slory was al in de elfde minuut dichtbij de openingstreffer. De complete 45 minuten waren de Rotterdammers de betere partij, maar het lukte niet om dit om te zetten tot een doelpunt. Ook in de tweede helft was de beloftenploeg sterker, maar ontbrak het in de afronding. In de laatste minuut werd Mannou Berger in het veld gebracht om de penalty’s te stoppen. Na een perfecte reeks van vijf penalty's, is Feyenoord door naar de halve finale van het bekertoernooi. Volgende week spelen ze voor de competitie een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle Onder 21.

Opstelling Feyenoord Onder 21
Kroesen; Arnaud, Valk, Van der Zeeuw, Kleijn; Milambo, Zechiël, Rais; Slory, El Moussaoui, Sauer

Wissels Feyenoord Onder 21
Berger, Elmensdorp, Candelaria, Karim, Van der Heijden, Amyn, Rust

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties