'Feyenoord neemt vijf jeugdspelers mee op mini-trainingskamp'

'Feyenoord neemt vijf jeugdspelers mee op mini-trainingskamp'

Feyenoord neemt vijf jeugdspelers mee naar het mini-trainingskamp in De Lutte van komende week. Dat meldt het goed ingevoerde Feyenoord Youth Watcher op Twitter. Het gaat om verdedigers Mimeirhel Benita, Denzel Hall, Sem Valk, Quilindschy Hartman en aanvaller annex middenvelder Noah Naujoks.

Trainer Arne Slot gaf eerder in deze voorbereiding aan te hopen dat er 'één of twee' jeugdspelers zouden kunnen aanhaken. Dat hij er nu vijf meeneemt, lijkt echter eerder het gevolg van de nog incomplete selectie, die in de komende weken met de nodige versterkingen moet worden aangevuld. Met name achterin is de selectie erg krap, wat verklaart waarom er liefst vier extra verdedigers worden meegenomen.

Feyenoord verblijft van maandag tot en met woensdag in het Overijsselse De Lutte en traint in die tijd liefst vijf keer. De twee ochtendtrainingen op dinsdag en woensdag (beide 9:45 uur) zijn open voor publiek. De middag- en avondsessies zijn besloten.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties