'Feyenoord neemt komende zomer afscheid van López'

'Feyenoord neemt komende zomer afscheid van López'

Marcos López gaat aankomende zomer bij Feyenoord vertrekken. De 24-jarige linksback is daardoor bezig aan zijn laatste maanden in het shirt van de Rotterdammers. Voetbal International bevestigt dat López na twee seizoenen De Kuip gaat verlaten.

López kwam in totaal 38 keer uit in het shirt van Feyenoord, en wist daarin niet te scoren of een assist te geven. De Peruviaan werd in de zomer van 2022 voor een bedrag van 1,2 miljoen euro overgenomen van San Jose en werd toen gehaald om de concurrentie aan te gaan met onder meer Quilindschy Hartman.

De concurrentiestrijd van Hartman heeft López nooit kunnen winnen. De verdediger maakte een wisselende indruk. Tijdens de halve finale van de TOTO KNVB Beker was trainer Arne Slot alles behalve tevreden over López. Hij werd in de rust gewisseld na een matige eerste helft tegen FC Groningen. López zijn contract loopt tot medio 2026 en heeft een geschatte marktwaarde van vier miljoen euro.

López kwam dit seizoen tot slechts zeven wedstrijden in de Eredivisie. Met de komst van de transfervrije Gijs Smal heeft Feyenoord al voorgesorteerd op het vertrek van de linkspoot. De verdediger komt transfervrij over van FC Twente.

Lees meer over
Marcos López
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties