'Smal eerste nieuwe aanwinst voor Feyenoord'

'Smal eerste nieuwe aanwinst voor Feyenoord'

Gijs Smal wordt de eerste nieuwe aanwinst voor Feyenoord. De linksback van FC Twente maakt aankomende zomer transfervrij de overstap naar Rotterdam. Dit meldt het Algemeen Dagblad vrijdagmiddag.

Smal gaat spoedig zijn handtekening zetten onder een verbintenis voor meerdere seizoenen. Volgens de krant is de kans groot dat tweede linksback Marcos Lopez, na twee seizoenen op de bank bij de Rotterdammers, in de zomer vertrekt. Daarnaast wordt ook verwacht dat Quilindschy Hartman niet meer te behouden is aankomende zomer.

FC Twente heeft er alles aan gedaan om het aflopende contract van Smal te verlengen, maar er werd geen akkoord bereikt. De 26-jarige verdediger met een marktwaarde van zes miljoen euro heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Feyenoord heeft snel gehandeld en geeft daarmee diverse concurrenten het nakijken.

Smal wist vooral vorig seizoen te overtuigen bij FC Twente. Afgelopen zomer was er voldoende interesse om een definitieve transfer te maken, maar mede door een blessure zat een vertrek er niet in. Smal speelde bij FC Twente 113 wedstrijden waarin hij goed was voor vier goals en negentien assists. De verdediger is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Volendam.

Smal transfervrij vastleggen is een goede zet van Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties