Feyenoord neemt afscheid van Brard

Feyenoord neemt afscheid van Brard

De laatste werkdag van Stanley Brard zit er op bij Feyenoord. Het contract van de hoofd-jeugdopleiding werd niet verlengd en vandaag is er officieel afscheid genomen van Brard. Na enkele mooie woorden kreeg hij uit handen van Academy-manager Raymond van Meenen het exclusieve Full Support Uitshirt 2021-2022 uitgereikt.

''Je moet jonge spelers de tijd geven en ze vertrouwen geven. Laat ze weten dat ze het goed doen en dat ze onder de beste omstandigheden met de beste coaches werken. Het vervult me met trots mede de ontwikkeling van talentvolle spelers mogelijk te hebben gemaakt. Ik kijk met ontzettend veel plezier terug op mijn tijd op Varkenoord'', reageert Brard op de clubwebsite van de Rotterdammers. Rini Coolen is vanaf het nieuwe seizoen zijn opvolger.

Ook werd er afscheid genomen van Leen Boer. De trainer gaat met pensioen en was in totaal 15 jaar werkzaam voor Feyenoord. De Boer werkte vooral met de allerjongsten op de Feyenoord Academy. ''Vijftien jaar lang heb ik enorm genoten van het ontwikkelen van talenten richting de Kuip of andere bvo’s. Plezier heeft altijd met hoofdletters bovenaan gestaan voor mij.'' Keeperstrainer Rutger Bax verlaat de club ook. Hij gaat een rechtenstudie volgen.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties