'Feyenoord mikt op Klassieker met rentree Bijlow, Trauner en Szymanski'

'Feyenoord mikt op Klassieker met rentree Bijlow, Trauner en Szymanski'

Feyenoord hoopt dat de ziekenboeg over een maand leeggestroomd is. Basisspelers Justin Bijlow, Gernot Trauner en Sebastian Szymanski liggen er alle drie voor langere tijd uit, maar zouden medio maart hun rentree moeten maken. Feyenoord mikt erop dat het drietal voor de Klassieker op zondag 19 maart hersteld én inzetbaar is.

Dat meldde 1908.nl maandagmiddag, nadat trainer Arne Slot zondag al vertelde Trauner begin maart weer in zijn wedstrijdselectie te verwachten. Ook Szymanski en Bijlow lijken dus rond die tijd terug te kunnen keren. Over Bijlow werd eerder gecommuniceerd dat hij breuk in zijn pols had opgelopen, maar 1908.nl stelt dat het gaat om een blessure aan de spier tussen zijn duim en pols. In ieder geval verloopt zijn herstel vooralsnog goed.

De Klassieker in Amsterdam vindt plaats op 14:30 uur, maar tot die tijd speelt Feyenoord uiteraard nog de nodige wedstrijd. In de Eredivisie treft het AZ (thuis), Fortuna Sittard (uit), FC Groningen (thuis) en FC Volendam (thuis). Daarnaast gaat de ploeg van Slot voor de KNVB Beker op bezoek bij sc Heerenveen en staat in maart ook nog een tweeluik in de Europa League (9 en 16 maart) te wachten. Of Bijlow, Trauner en Szymanski al enkele van die wedstrijden mee kunnen doen, zal moeten blijken.

Lees meer over
Justin Bijlow Gernot Trauner Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties