Trauner traint weer buiten en sluit snel aan bij de groep

Trauner traint weer buiten en sluit snel aan bij de groep

Gernot Trauner zijn herstel verloopt nog altijd voorspoedig. De Oostenrijker maakt stappen en de verwachting is dat hij binnenkort weer kan aansluiten bij de groepstraining, zo vertelt trainer Arne Slot op de persconferentie na afloop van de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen.

Slot benadrukt echter wel dat het nog even gaat duren voordat Trauner weer kan aansluiten bij de wedstrijdselectie. De verwachting is dat hij begin maart weer minuten kan maken in het eerste van Feyenoord. Eind 2022 liep Trauner een meniscusblessure op, waarna al snel duidelijk werd dat hij een operatie moest ondergaan.

Slot vertelt ook dat Feyenoord voorlopig nog niet hoeft te rekenen op Sebastian Szymański. ''Hij zal zeker niet meedoen volgende week.'' De trainer kan echter niet meer vertellen. De middenvelder traint nog zonder bal en binnen. Igor Paixao wordt snel weer terugverwacht. ''De medische staf had de indruk dat het mee zou vallen, maar het is moeilijk in te schatten.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties