'Feyenoord laat Vente transfervrij vertrekken' (update)

'Feyenoord laat Vente transfervrij vertrekken' (update)

Dylan Vente staat in de belangstelling van Roda JC. De Kerkraadse club heeft de spits van Feyenoord zelfs al een contract aangeboden voor meerdere seizoenen, zo vertelt technisch directeur Jeffrey van As in gesprek met ZO-NWS.

''Dylan is voor ons een hele goede spits en ook nog betaalbaar, dus we zetten voor wat betreft de spitspositie vol in op hem'', vertelt Van As. Het contract bij Feyenoord moet dan wel ontbonden worden. ''We moeten dan maar even wachten, maar een andere aanvaller met die prijs-kwaliteitsverhouding is voor Roda gewoon moeilijk te vinden''

Roda JC wacht nu op een antwoord van de 22-jarige Feyenoorder. ''Ik heb hem een contractvoorstel gedaan voor meerdere jaren. Al zeg ik eerlijk: hij mag ook voor één jaar komen. De bal ligt nu alleen bij Dylan, mijn contact met hem is in ieder geval goed.''

Update zaterdag 14:47 | Vente kiest voor Roda JC
Dylan Vente heeft gekozen om zijn carrière te vervolgen bij Roda JC, zo meldt Feyenoord Transfermarkt op Twitter. De overstap is momenteel in afrondende fase en Vente gaat, wanneer de laatste details zijn afgerond, een contract voor meerdere seizoenen tekenen.

Update woensdag 28 juli 19:47 | Club uit Duitsland meldt zich voor Vente
Er is een kink in de kabel gekomen wat betreft de transfer van Vente naar Roda JC. ''Een interessantere club uit Duitsland heeft zich gemeld'', meldt Feyenoord Transfermarkt.

Update maandag 2 augustus 12:47 | Roda JC rekent op komst Vente
Technisch directeur Jeffrey van As gaat er nog altijd vanuit de strijd om Dylan Vente te winnen. ''We zijn daar nog steeds mee bezig en doen er alles aan. Dylan staat in de belangstelling van meerdere clubs. Bij Roda JC heeft hij echter het beste gevoel om een contract te tekenen'', zo citeert Bert Jan van Boer op Twitter.

Update woensdag 4 augustus 13:44 | Feyenoord laat Vente transfervrij vertrekken
Dylan Vente gaat Feyenoord transfervrij verlaten, zo meldt Feyenoord Transfermarkt op zijn Twitter-pagina. De Rotterdammers hebben het contract van de 22-jarige spits ontbonden en hij lijkt definitief te kiezen voor een overstap naar Roda JC.

Update woensdag 4 augustus 19:03 | Vente definitief weg bij Feyenoord
Vente heeft woensdagmiddag een tweejarig contract getekend met een optie voor een derde seizoen. De spits neemt hiermee definitief afscheid van de Rotterdammers.

Lees meer over
Dylan Vente Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties