'Feyenoord krijgt ook concurrentie van Galatasaray SK'

'Feyenoord krijgt ook concurrentie van Galatasaray SK'

Het aantrekken van Sebastian Szymański gaat een ingewikkelde zaak worden. Afgelopen week werd bekend dat Feyenoord concurrentie heeft in de strijd om zijn handtekening van Fenerbahçe SK. Nu meldt ook Galatasaray SK zich voor de 24-jarige middenvelder, zo meldt het Russische Pressbox zaterdagochtend.

FC Dinamo Moskou verlangt een bedrag tussen vijftien en twintig miljoen euro voor Szymański. De Pool heeft een doorlopend contract tot medio 2026 bij de Russische club. Fenerbahçe SK heeft een bod neergelegd van iets meer dan tien miljoen euro. Het is niet bekend of Feyenoord en Galatasaray SK al een concreet bod hebben gedaan.

Feyenoord richtte zich de afgelopen weken op een nieuwe huurperiode, maar Szymański heeft aangegeven een definitieve transfer te willen maken. De middenvelder wil in geen geval meer terugkeren naar Rusland. Het is zeer de vraag of Feyenoord kan concurreren met de miljoenen uit Turkije.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties